Nieuws

Zelfreflectie

Een van de belangrijkste dingen voor een ondernemer is zelfreflectie. Als anderen jou op dingen aanspreken kun je er twee dingen mee doen. Of je kiest voor ‘de-hakken-in-het-zand-houding’. Of je kiest er voor om er iets mee te doen. Gratis advies zeg maar. Die keuze is soms lastig, want kritiek doet AU! Maar ik heb gemerkt dat, wanneer ik er anders naar kijk, het mij verder brengt.

In ons team zijn opnieuw twee vrouwen toegevoegd. Dat is niet zomaar. Het werk neemt toe en dus ook de mensen met wie we dit samen uitvoeren. We verwelkomen Willy van Putten en Astrid van Os. Twee toppers op het gebied van secretariaat. Heel veel succes beiden gewenst!

Natuurlijk willen we ook meer opdrachten omarmen. Soms gaat een offerte door richting opdracht, soms niet. Ook daar leren we van. Zelfreflectie: Hadden we het anders moeten insteken? Waren we te duur? Hadden we de juiste toon niet te pakken? Of was het gewoon pech? Gewoon jezelf die vragen stellen en dan weer door. En juichen als er wel een klant gebruik maakt van de diensten van 2eBedrijf! Daar doen we het tenslotte voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *