Nieuws

We gaan in Assen kennis maken deze keer!

2eBedrijf is ruim acht jaar actief in Ermelo en wijde omgeving. Op dit moment ligt het werkgebied tussen Utrecht, Lelystad, Zwolle en Deventer, maar ook daarbuiten zoekt 2eBedrijf vrouwen die er van houden om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te zijn. Daarom is 2eBedrijf een nieuwe vestiging in Assen begonnen.

De dienstverlening van 2eBedrijf is te verdelen in vijf werkvelden: Secretariaat, Backoffice, Organisatie & advies, Financiën & advies en Communicatie. De kracht van 2eBedrijf is persoonlijke service op maat; wij vliegen klein in waar dat kan en met een team waar dat nodig is.

2eBedrijf organiseert op maandag 6 november vanaf 09.30 uur kennismakingssessies voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Met name Zelfstandige Professionals worden uitgenodigd zich aan te melden, maar ook vrouwen die erover nadenken om voor zichzelf te beginnen binnen de zakelijke dienstverlening moedigen wij aan zich in te schrijven.

Uit het MKB en de non-profit sector krijgen we regelmatig vragen naar ervaren krachten die tijdelijk of structureel kunnen inspringen. We richten ons met name op de zakelijke dienstverlening; kanjers op het gebied van organiseren, structureren, communiceren, notuleren, enzovoort. Vrouwen kunnen zich aanmelden via onze website. We merken dat er op dit moment veel vrouwen met jaren werkervaring ‘op straat’ komen te staan en wij een grotere ‘visvijver’ willen, daarom organiseren we vanwege groot succes opnieuw een kennismakingssessie. We vinden een CV te beperkt, het gaat om de persoon erachter, het verhaal.

De kennismakingssessies worden gehouden in Assen. Iedere aanmelder ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de kennismaking. Aanmelden kan via www.2ebedrijf.nl/aanmelden. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de diensten van 2eBedrijf, neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *