Renata Timmerman

Aangenaam!

Mijn naam is Renata Timmerman. In 2022 Startte ik mijn eigen onderneming ‘Backofficetalent’.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor:

EduCare GMR

Administratief talent

Jarenlang werkte ik in de zorg, waar ik mijn administratief talent ontdekte. Mijn kracht ligt in ondersteunend werk: het bijhouden van de mailbox, controleren en aanvullen van voorraden, het opstellen van facturen, gegevens invoeren, notuleren en planningen maken. Zodoende de kernachtige naam van mijn bedrijf.

Krachtig zijn

Als gestructureerd persoon houd ik van nature het overzicht en help ik mijn omgeving hetzelfde te doen. Mijn naasten drukken mij uit in (onder andere) de volgende drie kenmerken: verantwoordelijk, betrouwbaar en flexibel. Met deze eigenschappen sta ik al jarenlang sterk als backofficemedewerker in het bedrijf ‘Grato’.

Krachtig blijven

Vooruitkijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan, dat is wat ik doe. Evenals het genereren van als iets anders gaat dan gepland. Dat is mijn kracht. En een plek waar ik in mijn kracht kan staan, is een plek waar ik tot mijn recht kom. Dit geeft mij de juiste energie die ik nodig heb om ook in mijn kracht te blijven.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar om vanuit huis te werken, maar indien gewenst kan ik ook op de locatie werken.

Maatschappelijk betrokken
Bij stichting Vrij Zijn als conferentiemanager. Ook ben ik bij onze kerk maatschappelijk betrokken als office medewerker.

Contact

E-mail: Renata Timmerman