Esther Krook

Aangenaam!

Mijn naam is Esther Krook en ik ben het bewijs dat het leven op je 40e opnieuw kan beginnen. In 2017, op mijn 40e, besloot ik het roer om te gooien en begon ik met ondernemen. Met twintig jaar werkervaring in officemanagement en HR richtte ik VA Goed Geregeld op, waarmee ik als virtueel assistent ondernemers ondersteunde op het gebied van officemanagement. Deze stap bleek een geweldige ervaring en een waardevolle ontwikkelingsreis. Nog steeds beschouw ik dit als een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Na enkele jaren, en op basis van feedback en eigen onderzoek, ben ik me ook gaan richten op coaching en training. Een keerpunt in mijn leven kwam toen ik de methode Big Five for Life ontdekte. Tegenwoordig leef en werk ik volgens mijn Big Five for Life, mijn vijf levensdoelen en reden van bestaan. Dit heeft me rust, focus en voldoening gebracht. Als coach en trainer begeleid ik vrouwelijke ondernemers naar een evenwichtiger leven, waarin ze minder doen en meer leven. Ik moedig hen aan om uit de ratrace te stappen, bewust te leven, hun WHY te ontdekken en groei boven perfectie te verkiezen. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van de methode Big Five for Life en ACT-therapie. Leren is mijn passie en in januari 2024 ben ik begonnen met een HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.

Daarnaast werk ik parttime als interim professional op het gebied van officemanagement en projectmanagement, waarbij ik altijd opensta voor nieuwe uitdagingen. Ik gedij in chaos en onrust en breng orde en rust in bedrijven, waarna ik me weer kan richten op de volgende opdracht.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

KWA Bedrijfsadviseurs (project assistent)

Maatschappelijk betrokken
  • Bestuurslid bij Twan Foundation, een stichting die ik zeer waardeer.
  • Vrijwilliger bij Humanitas Noord-Veluwe, waar ik momenteel de social media beheer.

Contact

Email: Esther Krook