Gerjanne Scheffel

Aangenaam!

Mijn naam is Gerjanne Scheffel oprichter van Consultancy en Adviesbureau Finanze. Zelf had ik in 2008 Finanze opgericht waarbij vooral opdrachten bij banken worden ingevuld en er was een match tot samenwerking. Finanze is in 2008 opgericht als detacherings- en consultancy bureau waarbij met name opdrachten in de financiële sector werden opgepakt. Denk hierbij aan opdrachten op het gebied van financieringen, kredieten, risk en compliance. Ook worden er binnen Finanze berekeningen gemaakt voor advocaten kantoren. Denk hierbij met name aan de berekening voor het verlies aan verdieninkomen.

Met Finanze hebben we vanaf 2020 een extra dimensie toegevoegd in de detachering. Samen met het UWV hebben we een overeenkomst opgesteld om kandidaten via onze opleider om- of bij te scholen. Daarna zoeken wij voor deze kandidaten een werkplek in de financiële- of in de IT sector.

Via 2eBedrijf werkzaam voor o.a.
Maatschappelijk betrokken

Naast deze werkzaamheden ben ik oprichter van Mrs. Fair en onder meer lid van de Raad van Toezicht bij Mission Aviation Fellowship Nederland (MAF NL)

Contact

E-mail: Gerjanne Scheffel