Coby Hollander

Aangenaam!

Mijn naam is Coby Hollander. Ik heb een passie voor ondernemen en ondernemers. Via mijn onderneming de Hollandse Professional bied ik diensten aan op het secretariële vlak, waarbij mijn focus ligt op persoonlijk assistent, procesmanager/projectondersteuner en notulist.

Het doel van mijn onderneming is zuurstof creëren, ruimte scheppen: ondernemers, bestuurders en managers kunnen zich daardoor volledig focussen op hun corebusiness zonder gehinderd te worden door rand- of bijzaken. Graag neem ik die rand- of bijzaken voor mijn rekening. Professioneel, pragmatisch, nuchter en betrokken. Maar ook met humor en met oog voor details én het grotere geheel. Door jarenlange ervaring heb ik een scherp gevoel voor context ontwikkeld. Ik ben bewust van de dynamiek waarin bijvoorbeeld een ondernemer of een bestuurder zich begeeft. Ook bezit ik op bepaalde gebieden de juiste kennis en kunde om te fungeren als sparringpartner.

Werkervaring

Sinds 3,5 jaar ben ik met veel plezier werkzaam of werkzaam geweest in rollen als persoonlijk assistent, notulist, procesmanager, interim-teamcoördinator, directiesecretaresse en officemanager.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) als notulist voor o.a.

Bedrijvenkring Putten, St. Podia Harderwijk, St. Regio Noord Veluwe, Ambulante Hulpverlening.

Maatschappelijk betrokken

Al vanaf mijn jeugd ben ik betrokken bij een scala aan kerkelijke activiteiten. Op dit moment ben ik jeugdouderling. Verder ben ik voorzitter van CBMC Nederland. En samen met mijn broers en zus, met liefde mantelzorger voor mijn vader.

Contact

Email: Coby den Hollander