Coby Hollander

Aangenaam!Coby

Mijn naam is Coby Hollander. Ik heb een passie voor ondernemen en ondernemers. Via mijn onderneming de Hollandse Professional bied ik diensten aan op het secretariële vlak en bij projectondersteuning en organisatie van events/activiteiten. Het doel van mijn onderneming is zuurstof creëren, ruimte scheppen: ondernemers, bestuurders en managers kunnen zich daardoor volledig focussen op hun corebusiness zonder gehinderd te worden door rand- of bijzaken. Graag neem ik die rand- of bijzaken voor mijn rekening. Professioneel, pragmatisch, nuchter en betrokken. Maar ook met humor en met oog voor details én het grotere geheel. Door jarenlange ervaring heb ik een scherp gevoel voor context ontwikkeld. Ik ben bewust van de dynamiek waarin bijvoorbeeld een ondernemer of een bestuurder zich begeeft. Ook bezit ik op bepaalde gebieden de juiste kennis en kunde om te fungeren als sparringpartner.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Regio Noord Veluwe (vergaderingen voorbereiden en notulen uitwerken voor diverse teams)
Ambulante Hulpverlening

Werkervaring

Voordat ik ondernemer werd heb ik ruim 13 jaar met veel plezier als directiesecretaresse bij de Kamer van Koophandel (Regio Zwolle en Oost Nederland) gewerkt. Ik was betrokken bij projecten gericht op de regionale economie en heb secretariële support geboden aan het bestuur, de regiocommissie, de milieucommissie Overijssel en de Maatschappij departement Zwolle. Ik heb diverse opleidingen op mijn vakgebied gevolgd. Ik doe graag nieuwe kennis op en wil bijblijven op mijn vakgebied.

Maatschappelijk betrokken

Al vanaf mijn jeugd ben ik betrokken bij een scala aan kerkelijke activiteiten. Op dit moment in de vorm van het geven van kennisoverdracht over het christelijke geloof aan een groep kinderen van 10-12 jaar. Leuk om te doen! Daarnaast ben ik lid van de stuurgroep vrouwennetwerk van CBMC (www.cbmc.nl). Boeiend en leerzaam! Ook ben ik, samen met mijn broers en zus, mantelzorger voor mijn vader. Ik regel in overleg met hem allerlei administratieve- en regelzaken. Het verlies van decorum als het lichaam niet meer goed meewerkt, maar de geest nog scherp is, is voor een oudere ingrijpend. Dat raakt je als kind regelmatig en geeft je de liefde om te willen blijven omzien. Met liefde dus!

Contact

E-mail: Coby Hollander