Coby Hollander

Aangenaam!

Mijn naam is Coby Hollander. Ik heb een passie voor ondernemen en ondernemers. Via mijn onderneming de Hollandse Professional bied ik diensten aan op het secretariële en ondersteunende bestuurlijke vlak, waarbij mijn focus ligt op persoonlijk assistent, directiesecretaresse, bestuurssecretaris en notulist.

Het doel van mijn onderneming is zuurstof creëren, ruimte scheppen: ondernemers, bestuurders en managers kunnen zich daardoor volledig focussen op hun corebusiness zonder gehinderd te worden door rand- of bijzaken. Graag neem ik die rand- of bijzaken voor mijn rekening. Professioneel, pragmatisch, nuchter en betrokken. Maar ook met humor en met oog voor details én het grotere geheel. Door jarenlange ervaring heb ik een scherp gevoel voor context ontwikkeld. Ik ben bewust van de dynamiek waarin bijvoorbeeld een ondernemer of een bestuurder zich begeeft. Ook bezit ik op bepaalde gebieden de juiste kennis en kunde om te fungeren als sparringpartner.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Stichting Podia Harderwijk
Regio Noord-Veluwe
Ambulante Hulpverlening als notulist
EKO-keurmerk als officemanager
KWA Bedrijfsadviseurs als secretaresse
Omgevingsdienst Noord-Veluwe als notulist

Werkervaring

Sinds 2015 ben ik met veel plezier werkzaam of werkzaam geweest in rollen als persoonlijk assistent, notulist, bestuursondersteuner, interim-teamcoördinator, directiesecretaresse en officemanager.

Coby is een ervaren ondersteuner die meteen de zuurstof creëert die ze belooft! Door ziekte in ons team én een piek in ons werk hadden we begin dit jaar iemand nodig die na een korte instructie meteen zelfstandig aan de slag kon met het redigeren van documenten voor klanten. Daarnaast heb ik Coby gevraagd of ze wilde beoordelen of het proces rondom klantdocumenten effectief en efficiënt verloopt én of ze een schrijfwijzer wilde opstellen. Alle drie de taken heeft ze grondig en kwalitatief goed uitgevoerd. Ze hield me pro-actief van de voortgang op de hoogte. Coby communiceert prettig, stemt duidelijk af over planning en taken, is flexibel, denkt mee met wat er moet gebeuren, kan goed inschatten wat er nodig is en doet verbetersuggesties. Daarmee heeft ze het secretaresseteam ontzorgd, zodat daar weer ruimte kwam. Daarmee heeft ze een belangrijke dienst bewezen aan KWA Bedrijfsadviseurs! – Geertruida de Weger

Maatschappelijk betrokken

Ik ben bestuursvoorzitter van CBMC Nederland en bestuurslid van Present Zwolle. Daarnaast ben ik vanaf mijn jeugd betrokken bij een scala aan kerkelijke activiteiten.

Contact

Email: Coby Hollander