Jacqueline Harms

Aangenaam!

Mijn naam is Jacqueline Harms. In juli 2022 heb ik een coachingstraject bij 2eBedrijf gevolgd en op de 26ste van die maand heb ik mij ingeschreven bij de KvK onder de naam MotaVA. Deze naam is naar boven gekomen tijdens een brainstormsessie met Elly. MotaVA is een acroniem en staat voor More than a VA! Naast Virtual Assistant ben ik namelijk ook vertaler EN/NL v.v.

Na jarenlang als secretaresse bij diverse bedrijven gewerkt te hebben, werd ik bij mijn laatste werkgever boventallig. Dit was voor mij een mooi en natuurlijk moment om op eigen benen te gaan staan. Ik was al met mijn studie Vertalen begonnen, dus dat werd het werkgebied waar ik me op wilde richten. Al snel kwam ik erachter dat het financiële plaatje van vertaler er iets minder gunstig uitzag dan ik had verwacht. Vandaar mijn besluit om een combi te maken van dat wat ik al kan (PA/VA-werkzaamheden) en dat waarin ik wil groeien (vertalen). De combi maakt het voor mij extra leuk en uitdagend.

Uiteraard loopt het leven nooit zoals je plant en zo ook werden mijn plannen behoorlijk onderuit geschopt. Net toen ik wilde beginnen bij mijn eerste opdrachtgever kreeg ik niet zo leuk nieuws. Maar met heel veel mazzel, doorzettingsvermogen en het vertrouwen van veel lieve mensen, onder wie Elly, Hanny en diverse opdrachtgevers, is het toch gelukt om afgelopen jaar mijn toko op te starten en lekker aan de slag te gaan. Tot nu toe bevalt het mij uitstekend en ben ik heel blij dat ik deze stap heb genomen. De afwisseling van de bedrijven, de werkzaamheden en de mensen die ik leer kennen, zorgen dat ik weer een hoop nieuwe dingen leer en maken dat ik ieder dag met plezier aan de slag ga. Waarbij het grote voordeel van thuiswerken en eigen werkuren kunnen bepalen voor mij nog wel het belangrijkste zijn. Hierdoor besef ik mij elke dag weer, dat ik voor mij de juiste weg ben ingeslagen ook al was het in het begin wel heel spannend. Voor meer informatie over mijn werkzaamheden en wie ik ben, kijk op www.motava.nl (een prachtige website gemaakt door onze eigen Judith Boersen – Swanenburgh Consultancy).

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Platform Techniek Noordwest-Veluwe (bestuurssecretariaat)
KWA Bedrijfsadviseurs (redigeerwerk)
FIR (notuleren)

Contact

Jacqueline Harms