Monique van Ree

Aangenaam!

Mijn naam is Monique van Ree. Sinds april 2024 ben ik samen met Janneke Damer (werkveld financiën) eigenaar van 2eBedrijf B.V. Een hele mooie en vooral leuke nieuwe uitdaging die wij samen oppakken om 2eBedrijf nog verder te laten groeien. Wij zijn er klaar voor……

Ik ben geboren in 1964 en woon in Harderwijk. Sinds september 2023 ben ik weer zelfstandig professional en ik kan op vrij veel gebieden iets voor bedrijven betekenen omdat ik veel ervaring heb opgedaan bij alle bedrijven waar ik voor gewerkt heb. In de periode 2005-2011 ben ik ook zelfstandig geweest. Mijn expertise ligt bijvoorbeeld bij het helpen opzetten van een eigen bedrijf maar ook in notuleren, officemanagement, procesmanagement, projectmanagement etc. Eigenlijk vind ik ook alles leuk om te doen.

Het geeft mij energie om met veel diverse opdrachten bezig te zijn. De uitdaging om een toevoeging te zijn voor bedrijven vind ik prachtig. In de periode 2012 – 2023 ben ik doorgegroeid naar de positie van operationeel directeur bij een bedrijf in Harderwijk. Een hele leuke en ook uitdagende functie waarin ik alle afdelingen van het bedrijf mocht aansturen. In 2018 is het bedrijf overgenomen door een investeringsmaatschappij en in de loop van de jaren naar 2023 werd het voor mij lastiger om de bedrijfsvoering op mijn manier te doen en heb ik in overleg met de investeringsmaatschappij afscheid genomen. In september 2023 dus weer met passie aan de slag gegaan als zelfstandige en dat heeft alweer veel moois gebracht. Ik hoop via 2eBedrijf met veel nieuwe bedrijven in aanraking te komen en mij in te zetten. 2eBedrijf heeft mooie contacten en daarnaast zijn de onderlinge contacten met andere ZP-ers belangrijk en kunnen van toegevoegde waarde zijn. Samen zijn wij weer een stuk sterker.

Mijn man en ik hebben 2 dochters, 2 schoonzoons en 3 kleinkinderen. 1 dochter woont met haar 2 zoontjes in Harderwijk en de andere dochter woont sinds april 2022 in Curaçao en zij heeft een dochtertje. Een regelmatige reis naar Curaçao is dan ook belangrijk. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen en vooral met de kleinkinderen en wij hebben een tuin die de nodige aandacht vraagt. Ik woon al sinds mijn 12e in Harderwijk en ben hier (vanuit Emmen) naar toe verhuisd omdat mijn vader het bedrijf van mijn opa ging overnemen, namelijk Autobedrijf Heersmink. Inmiddels gaat het bedrijf nog steeds voort onder de bezielende leiding van mijn man.

Namens 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor:
  • Cultuurkust in Harderwijk
  • Hagro in Nijkerk
  • Fespa NL in Amersfoort
  • Platform Techniek in Harderwijk
  • Bedrijvenkring Putten

Maatschappelijk betrokken:

In mijn vrije tijd ben ik bestuurssecretaris bij:

  • Het Filmhuis in Ermelo
  • Hydrotherapie vereniging “De Zonzij” in Harderwijk
Contact

E-mail: Monique van Ree