Manon Companjen

Aangenaam!

Mijn naam is Manon Companjen. In 2020 ben ik als zelfstandige professional gestart met I4U-Consultancy en aangesloten bij 2eBedrijf met als werkvelden secretariaat en communicatie.

Ontzorgen en mogelijk maken, doen waar je goed in bent en het beste in elkaar naar boven laten komen zijn belangrijke kernwaarden voor mijn werkwijze.

Mijn ervaring:

Vanuit mijn 25 jaar management support ervaring en de nodige communicatie- en levenservaring kijk ik vooral naar wat WEL mogelijk is. Open en goede communicatie vind ik belangrijk, zowel privé- als werk gerelateerd. Ik denk graag mee in uitdagingen en taken die men tegenkomt, die men misschien wel telkens voor zich uitschuift, waardoor men soms het gevoel heeft dat er geen grip meer is op het werk en/of leven.

Vanuit mijn expertise pak ik de to-do’s graag voor een klant aan zodat deze zich kan richten op hetgene wat belangrijk is voor hem of haar! Men kan mij inzetten op het gebied van organiseren/ secretariaat. Daarnaast ben ik inzetbaar voor communicatie en advies om een boodschap goed over te brengen, dan wel in woord of in beeld. Ik zorg ervoor dat er voor de klant geen omkijken meer is naar organisatorische en secretariële taken. Zo kunnen we samen op een professionele manier aandacht geven aan dat wat energie oplevert in het leven.

Ik werk samen met zelfstandig professionals van 2eBedrijf. Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen!

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.:

VCO Harderwijk (ambtelijk secretaris GMR)
Bedrijvenkring Putten (algemeen secretariaat)

Maatschappelijk betrokken:

Zorgvilla ‘In de Luwte’ te Ermelo (management support en communicatie advies) Baptistengemeente Harderwijk (op het gebied van muziek)

Contact

Manon Companjen