Esther van der Vijgh

Aangenaam!

Mijn naam is Esther van der Vijgh en sinds 2018 ben ik eigenaar van Piekfijn financiële dienstverlening.

In 2020 heb ik me aangesloten bij 2eBedrijf. Ruim 25 werk ik in loondienst in diverse financiële adviesfuncties, waaronder verzekeringen, hypotheekadvies en pensioenadvies. De laatste jaren werk ik weer in de financiële administratie voor diverse BV’s, eenmanszaken een vereniging en een aantal stichtingen.

Het leuke aan de financiële administratie is dat het een spilfunctie is. Ik zorg ervoor dat men interesse en goed inzicht krijgt in de cijfers. Als ondernemer moet je namelijk die cijfers heel goed kennen. En of je het wel of niet leuk vind, het draait uiteindelijk wel om die cijfers …, het budget, de afwijkingen van het budget. Er moet natuurlijk gestuurd en bijgestuurd worden. Daarbij betrokken zijn vind ik erg leuk.

Ik verzorg de volledige financiële administratie of delen ervan. Ik kan uiteraard op locatie komen, maar werk doorgaans vanuit huis.

Ruim 25 werk ik in loondienst in diverse financiële adviesfuncties, waaronder verzekeringen, hypotheekadvies en pensioenadvies. De laatste jaren werk ik weer in de financiële administratie voor diverse BV’s, eenmanszaken, een vereniging en een aantal stichtingen.

Via 2e Bedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Bedrijvenkring Putten
Stichting Podia Harderwijk (boekhouding en advies)

Maatschappelijk betrokken

Ik steun Plan Nederland en Stichting Cordaid.

Contact

E-mail: Esther van der Vijg