Manon Companjen

Aangenaam!

Mijn naam is Manon Companjen. In 2020 ben ik als zelfstandige professional gestart met I4U-Consultancy en aangesloten bij 2eBedrijf met als werkvelden secretariaat en communicatie.

Ontzorgen en mogelijk maken, doen waar je goed in bent en het beste in elkaar naar boven laten komen zijn belangrijke kernwaarden voor mijn werkwijze.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.:

VCO Harderwijk (ambtelijk secretaris GMR)
Bedrijvenkring Putten (algemeen secretariaat)
Omgevingsdienst Noord-Veluwe (notulist)  

Mijn ervaring:

Vanuit mijn 25 jaar management support ervaring en de nodige communicatie- en levenservaring kijk ik graag met jou naar wat WEL mogelijk is. Als professional vind ik open en bewuste communicatie belangrijk. Ontzorgen en mogelijk maken zijn mijn motto’s. Geen uitdaging is te groot, geen vraag te klein. Ik werk graag met jou samen bij het organiseren van de taken die jij misschien wel voor je uitschuift. Wil je meer tijd besteden aan wat er voor jou echt toe doet in jouw werk? Jouw to-do-list verkleinen en uitbesteden?

Mijn expertises zijn: office management, secretariaat, sparringpartner, transparante communicatie, proactief en strategisch meedenken in mogelijkheden. Zo kunnen we samen op een professionele manier aandacht geven aan dat wat energie oplevert in het leven.

Ik werk samen met zelfstandig professionals van 2eBedrijf. Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen!

Maatschappelijk betrokken:

Zorgvilla ‘In de Luwte’ te Ermelo (management support en communicatie advies) Baptistengemeente Harderwijk (op het gebied van muziek)

Contact

Manon Companjen