Hoofdkantoor 2eBedrijf

Het hoofdkantoor van 2eBedrijf is gevestigd in Ermelo op Businessparc Veldzicht. Hier wordt gebouwd aan een landelijke organisatie die zich ten doel heeft gesteld om door heel Nederland vrouwen te mobiliseren en te faciliteren op het gebied van werk en ondernemerschap. Wij zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen het MKB en de non-profit sector.

Begonnen in 2009 als vof hebben Hanneke Gutter en Elly den Harder het fundament gelegd van 2eBedrijf. Een mooie samenwerking die geboren is uit passie voor ondernemerschap en de drive om vrouwen te helpen bij het starten van een eigen onderneming. In 2013 is Hanneke nieuwe uitdagingen aangegaan. Elly bouwt verder aan 2eBedrijf in een nieuwe fase.

2eBedrijf wil vrouwen op die plekken in organisaties krijgen waar ze gaten kunnen dichten. Inmiddels zijn tientallen vrouwen via 2eBedrijf aan het werk met hun kwaliteiten. Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen! Zo creëren wij ons eigen netwerk door heel Nederland. Overal talenten die onze waarden hoog in het vaandel hebben: klantgericht, professioneel, efficiënt en transparant! Kortom: ..meer dan zakelijke dienstverlening

Lezing/ inspiratiesessie/gastles

We delen ons enthousiasme over vrouw en ondernemen graag!
Wij verzorgen daarom onder andere gastlessen voor aankomende secretaresses/management assistenten. Dit kan bij ons op kantoor (voor het ‘praktijkgevoel’) of op locatie.

Kunt u (tijdelijke) zakelijke dienstverleners en/of adviseurs gebruiken binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.