Hoofdkantoor 2eBedrijf

Kunt u (tijdelijke) zakelijke dienstverleners en/of adviseurs gebruiken binnen uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.

Het hoofdkantoor van 2eBedrijf is gevestigd in Ermelo op Businessparc Veldzicht. Hier wordt gebouwd aan een landelijke organisatie die zich ten doel heeft gesteld om door heel Nederland vrouwen te mobiliseren en te faciliteren op het gebied van werk en ondernemerschap. Wij zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen het MKB en de non-profit sector.

Begonnen in 2009 als vof hebben Hanneke Gutter en Elly den Harder het fundament gelegd van 2eBedrijf. Een mooie samenwerking die geboren is uit passie voor ondernemerschap en de drive om vrouwen te helpen bij het starten van een eigen onderneming. In 2013 is Hanneke nieuwe uitdagingen aangegaan. Elly is verder gegaan met de bouw aan 2eBedrijf; er zijn onder meer werkvelden gecreëerd om de grote diversiteit aan werkzaamheden beter te structureren en te professionaliseren. In 2019 heeft Elly 2eStap gestart; de kweekvijver voor nieuw vrouwelijk, zelfstandig talent.

Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen! Zo creëren wij ons eigen netwerk door heel Nederland. Overal talenten die onze waarden hoog in het vaandel hebben: klantgericht, professioneel, efficiënt en transparant! Kortom: ..meer dan zakelijke dienstverlening

2eBedrijf is erkend leer/werkbedrijf voor mbo studenten
Erkende kwalificaties: Office Assistant (crebo 25573) en Management Assistant (crebo 25574)

Voor RI&E / vertrouwenspersoon werken wij samen met Arbo Select en Olwigo