Hoofdkantoor 2eBedrijf

Kunt u (tijdelijke) zakelijke dienstverleners en/of adviseurs gebruiken binnen uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.

Met 2eBedrijf wordt gebouwd aan een landelijke organisatie die zich ten doel heeft gesteld om door heel Nederland zelfstandig professionals (ZP-ers) te mobiliseren en te faciliteren op het gebied van werk en ondernemerschap. Wij zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van zakelijke dienstverlening binnen het MKB en de non-profit sector.

Begonnen in 2009 als vof hebben Hanneke Gutter en Elly den Harder het fundament gelegd van 2eBedrijf. Een mooie samenwerking die geboren is uit passie voor ondernemerschap en de drive om (in eerste instantie) vrouwen te helpen bij het starten van een eigen onderneming. In 2013 is Hanneke nieuwe uitdagingen aangegaan. Elly is verder gegaan met de bouw aan 2eBedrijf; er zijn onder meer werkvelden gecreëerd om de grote diversiteit aan werkzaamheden beter te structureren en te professionaliseren. In 2019 heeft Elly 2eStap gestart; onder meer de kweekvijver voor nieuw vrouwelijk, zelfstandig talent. Sinds 2022 is ook mannelijk talent binnen 2eBedrijf van harte welkom!

Op 3 april 2024 is 2eBedrijf een BV geworden en overgedragen aan Janneke Damer & Monique van Ree.

Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen! Zo creëren wij ons eigen netwerk door heel Nederland. Overal talenten die onze waarden hoog in het vaandel hebben: klantgericht, professioneel, efficiënt en transparant! Kortom: ..meer dan zakelijke dienstverlening

Wil je ons bereiken dan kan dat op onderstaande telefoonnummers c.q. e-mailadressen:

Janneke Damer: 06-51367134 / j.damer@2ebedrijf.nl

Monique van Ree: 06-23621010 / m.vanree@2ebedrijf.nl