Saskia Roest

Aangenaam!

Mijn naam is Saskia Roest. In 2009 ben ik begonnen met Saskia Business Assistance.

Succesvolle, ambitieuze ondernemers kunnen niet zonder ondersteuning. Werk daarom samen met een virtueel assistent aan de groei van jouw bedrijf en zorg voor een betere werk-privébalans door die taken af te stoten die je altijd maar blijft uitstellen en die ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Doe wat jij leuk vindt, en besteed de tijdrovende zaken uit!

Ik haal (een deel van) het dagelijks management bij je weg en zorg ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar administratieve, organisatorische en secretariële zaken. Doordat alle bijkomende taken professioneel opgepakt worden, kun jij je richten op het werk waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

Intussen heb ik naast interim-opdrachten ook een aanval vaste opdrachtgevers. Ik verleen allround ondersteuning aan kleine bedrijven die niet over een vaste assistent beschikken en ben de vaste flexibele schil van een grote organisatie. Mijn opdrachtgevers zijn werkzaam in heel verschillende branches. Het werk dat ik voor hun verzorg is dan ook heel divers en dat maakt het voor mij extra leuk.

Ik werk samen met zelfstandig professionals van 2e Bedrijf. Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen!

Via 2e Bedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Regio Noord-Veluwe (notuleren en projectassistent)
Blue Talents (telefoonopdracht)
Bouwend Nederland afdeling Veluwestreek (bestuursassistent)
WERK EN U (PA)

Maatschappelijk betrokken

Saskia Business Assistance ondersteunt met vele andere Nijkerkse ondernemers Atletiek Vereniging Nijkerk. Leuk om mijn eigen naam op het clubshirt te zien staan!

Contact

E-mail: Saskia Roest