Yvonne Kampman

Aangenaam!

Mijn naam is Yvonne Kampman en sinds 8 maart 2017 eigenaar van AchtopCijfers, administratieve en financiële dienstverlening. Ik werk vanuit huis of op locatie.

Met ruim 35 jaar ervaring als administratief medewerkster bij diverse bedrijven, waarvan de laatste 15 jaar als schooladministratief medewerkster kriebelde het al langere tijd om iets voor mezelf op te zetten. In februari 2017 heb ik gebruik gemaakt van coaching on the job bij 2eBedrijf en zo is AchtopCijfers geboren!

Ik heb het geluk gehad dat ik bij veel kleinere bedrijven heb mogen werken, waardoor ik op velerlei gebied ervaring heb opgedaan en waar alle facetten van de administratie voorbij zijn gekomen.
Blij word ik van cijfers en zorgen dat je er als team een mooi bloeiend bedrijf van maakt.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Administratie van 2eBedrijf
Motorhome Depot
Platform Techniek Noordwest-Veluwe
Stichting Podia Harderwijk (financiële administratie)

Maatschappelijk betrokken

Sinds 2011 loop ik hard bij de Maximaloopgroep in Harderwijk. Naast het wekelijks samen hardlopen zetten wij ons in voor het algeheel welzijn van de mens in de breedste zin van het woord. Dit doet wij door mensen te enthousiasmeren meer te bewegen. Om hun visie en doel kracht bij te zetten organiseert de Maxima loopgroep regelmatig een sponsorloop.

Contact

E-mail: Yvonne Kampman