Secretariaat

“Het is prettig werken met 2eBedrijf: nuchtere en heldere ondersteuning met een kritische blik!” – Willem Ladiges, Techniekpact

Secretariaat is een brede term en wordt door velen gezien als ‘de spin in het web’. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een centraal punt te hebben waar alle informatie van buitenaf naar binnen komt en naar de juiste afdelingen/personen wordt geleid. Maar ook de interne communicatie verloopt vaak via een secretariaat. Door de komst van e-mail is er veel veranderd. Ook binnen het secretariaat. Welke naam je het ook geeft, 2eBedrijf observeert, analyseert en stroopt vervolgens de mouwen op. We evalueren en sturen bij totdat de klant tevreden is.

Enkele werkzaamheden: directies en projectleiders assisteren, informatiestromen verwerken (agendabeheer, telefoon, post, e-mail), vergaderingen verzorgen (voorbereiden, notuleren en afhechten), projectmanagement, meedenken, adviseren, en nog zoveel meer. Dit kan op locatie, maar ook virtueel.

Binnen het werkveld Secretariaat werkt 2eBedrijf samen met diverse Zelfstandige Professionals die all round werkzaam zijn en het hele secretariaat voor u aanpakken. Door de diverse professies en aandachtsgebieden van de ZP-ers, is binnen dit werkveld een mooie samenwerking en aanvulling mogelijk.

Aangenaam! Wij zijn:

Jacqueline Harms

Esther Krook

Iris Hilderink

Coby Hollander

Lonneke Poolen

Monique van Ree

Saskia Roest

Hanny Scholten

Herma Weerstand