Hanny Scholten

Aangenaam!

Mijn naam is Hanny Scholten-Sierat. Sinds 2021 eigenaar van Virteam.

Heeft u of uw team versterking nodig? Secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Ik verzorg en regel dit op afstand vanaf mijn eigen locatie.  Regelmatig zullen we contact hebben over de werkzaamheden op de manier zoals u dit wenst. Waar nodig, kom ik ook op locatie en/of bij uw bedrijf. Zorgvuldig, verantwoordelijk, eerlijk, optimistisch en praktisch zijn een aantal kernkwaliteiten die bij mij horen. Deze kernwaarden resulteren in een optimale dienstverlening voor u. Door mij aan te sluiten bij de zelfstandig professionals van 2eBedrijf kunnen we samen nog meer ondernemen.

Ik zie er naar uit een leuke samenwerking met u aan te gaan.

Werkervaring

Met al meer dan 20 jaar ervaring in management ondersteunende functies en office support zorg ik ervoor dat de processen die u gebruikt goed ingericht zijn, uw administratie op orde is, uw sociale media en uw website up-to-date zijn en dat uw klanten zich koning voelen bij uw bedrijf.

Via 2eBedrijf werkzaam voor o.a.

Platform Techniek Noordwest-Veluwe
EPDM products (certificaten)
Cekamon/PewiSYS (officemanagement)

Maatschappelijk betrokken

Als liefhebber van boeken en (voor-)lezen zet ik mij als vrijwilliger in door bij het CBB (Christelijke Blinden Bibliotheek) boeken in te lezen voor mensen met een leesbeperking. Zo kunnen ook zij van een goed verhaal genieten.

Contact

E-mail: Hanny Scholten