Nieuws

Stagiaire geluk!

Terugkijkend op acht weken stage…..ik ben blij verrast over de inzet van onze jonge secretaresse, dit keer een eerstejaars van het Hoornbeeck College in Amersfoort. Wát een ondernemer in de dop. Heerlijk! Er is voortgang geboekt in een aantal processen, er zijn vergaderingen en bijeenkomsten voorbereid, de post is keurig bijgewerkt, evenals social media en de website, nieuwe ZP-ers zijn toegevoegd, overeenkomsten naast modelovereenkomsten gelegd om dit verder uit te werken, kortom alle ins en outs op het hoofdkantoor zijn geweldig goed opgepakt. Ze mag gelukkig nog twee weken blijven 🙂

Welkom aan maar liefst vijf nieuwe ZP-ers: Diana (werkveld Organisatie & advies), Herma & Kirsten (werkveld Secretariaat) en Pauline & Yvonne (werkveld Financiën). Elk met een eigen expertise, toppers in hun vakgebied. Herma is weer terug van weggeweest, Yvonne heeft haar coaching on the job afgerond en is aan de slag met de administratie van onder meer 2eBedrijf, Diana is een kei in intervisiegesprekken, Kirsten gaat de locatie 2eBedrijf in Assen vormgeven en Pauline vult het werkveld Financiën aan met haar kennis op het gebied van salarisadministratie.

En last but not least: Tina! Zij is werkzaam als receptioniste voor één van onze opdrachtgevers in het werkveld Backoffice. Geen ZP-er, maar een vrouw met liefde voor haar vak.

Samen werken, samen ondernemen – de kunst: krachten bundelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *