Nieuws

We gaan naar Amersfoort!

Henriëtte Kool voert al langere tijd geregeld opdrachten uit voor klanten van 2eBedrijf; een jarenlange collegiale band die al stamt uit de begintijd van ons zelfstandig ondernemerschap, zo’n kleine twintig jaar geleden. Vóór de zomervakantie werden bij haar plannen geboren om in Amersfoort een locatie te starten van 2eBedrijf. Werken vanuit hartje Nederland is natuurlijk prachtig. Zo kunnen we nog meer bedrijven en organisaties van dienst zijn. We beginnen met een speeddate op woensdag 21 november. Lees er meer over op onze pagina vrouw en werk.

Onze teamontmoeting komende zaterdag 10 november gaat eveneens in de Keistad plaatsvinden. We spreken dit keer over het thema ‘in balans’. Want hoe houden we al die aandachtsgebieden in ons leven goed in evenwicht? We gaan weer veel leren van elkaar, dat weet ik zeker! We houden dergelijke bijeenkomsten 1 x per half jaar; om ons team te bouwen, elkaar beter te leren kennen en om zakelijke vraagstukken met elkaar te delen. Als ZP-ers zijn we tenslotte veel op onszelf aangewezen en dan is het mooi om in de veilige sfeer van het 2eBedrijf team elkaar te spiegelen, kwetsbaar te mogen zijn en te leren. Om vervolgens met een uitgebalanceerde poule mensen aan de slag te gaan.

Op dinsdag 20 november gaan we met drie van de ZP-ers een nieuwe uitdaging aan: een inspiratie-ontbijtbijeenkomst over Vacatures 3.0. Lees er meer over op onze LinkedIn pagina. Want linken? Dat kunnen wij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *