Nieuws

De deur naar het jaar 2019

We zijn het jaar 2019 goed begonnen; een aantal verrassende (potentiële) opdrachten uit onverwachte hoek. Heel mooi om te zien dat we met diverse professionals iets van onze kennis mogen delen bij de klant. Het jaar kijkt ons vol verwachting aan. Maar liefst 10 jaar alweer dat de naam 2eBedrijf bestaat. Vanuit het Jagerserf in Ermelo wordt gestaag gewerkt aan een netwerk van professionals.

Ons doel is zoveel mogelijk opdrachtgevers van dienst te zijn binnen de werkvelden Organisatie & advies, Financiën & advies, Communicatie, Backoffice en Secretariaat.  We bieden met elkaar een vaste flexibele schil; de ene keer in een solitaire opdracht, de andere keer in een team. Soms kom je er als ondernemer achter dat je eerst een strateeg nodig hebt; iemand waarmee je samen kijkt naar de juiste invulling van de vacature. We hebben er eind 2018 met heel veel plezier een inspiratiesessie over gegeven. Dat gaan we herhalen in andere regio’s!

Op woensdag 27 maart en op dinsdag 2 april gaan we een kennismakingsbijeenkomst houden in respectievelijk Assen en Amersfoort voor vrouwen die als ZP-er werkzaam zijn of het zelfstandig ondernemerschap willen ontdekken. Houd onze FB pagina’s in de gaten en ook de LinkedIn pagina van 2eBedrijf voor meer informatie.

Nieuw in ons eigen team is José van Ettinger. Je bent hartelijk welkom José! Als nieuweling in het werkveld Financiën & Advies zal zij starten in een technisch bedrijf.

Aangenaam, wij zijn 2eBedrijf – ook voor technische bedrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *