Vrouw en Werk

2eBedrijf wil vrouwen op die plekken in organisaties krijgen waar ze gaten kunnen dichten. Wij geloven in samen werken, samen ondernemen. Kortom: krachten bundelen! Zo creëren wij ons eigen netwerk door heel Nederland. Overal talenten die onze waarden hoog in het vaandel hebben: klantgericht, professioneel, efficiënt en transparant! Kortom: ..meer dan zakelijke dienstverlening

Kunt u (tijdelijke) zakelijke dienstverleners en/of adviseurs gebruiken binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Samen Sterk

Ben je vrouw en wil je gedegen van start? Gun jezelf een sparring partner.
Op het hoofdkantoor van 2eBedrijf  in Ermelo beschikken we over een leer-werkplek. Je kunt je inschrijven voor een aantal dagdelen per week waarop je gebruik maakt van een werkplek waar je zelf aan de slag gaat. Je coach zit tegenover je om tussen de bedrijven door met je te sparren en in te gaan op je vragen. De praktijk heeft ons geleerd dat dit fantastisch werkt. Zo heb je niet meer het gevoel dat je alleen aan het starten bent. Vragen kun je ter plekke kwijt en je kunt gebruik maken van jarenlange ervaring en expertise. Je kunt veel leren tijdens een training maar in de praktijk moet je het zelf gaan doen. Daarin staan we graag naast je! Kosten coaching on the job: kosten per 1 januari 2019 €240,00 voor 4 dagen of 8 dagdelen.

Flexplek huren

Er zijn nog enkele dagdelen vrij om gebruik te maken van de flexplek. Je kunt de flexplek huren voor een dagdeel per week (van 4 uur) voor € 50,00 per maand (exclusief btw). Laat het ons weten als je hiervoor belangstelling hebt!

Kennismakingssessies

2eBedrijf organiseert door het hele land geregeld kennismakingssessies voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Met name Zelfstandige Professionals worden uitgenodigd zich aan te melden, maar ook vrouwen die werk zoeken of erover nadenken om voor zichzelf te beginnen binnen de zakelijke dienstverlening moedigen wij aan zich in te schrijven. De eerstvolgende kennismakingssessie wordt gepubliceerd op de Facebookpagina van 2eBedrijf Ermelo.

Meld je hier aan!