Annemiek van Nieuwkerk

Aangenaam!

Mijn naam is Annemiek van Nieuwkerk en AskAnnie is mijn bedrijf. Als Virtual Assistant verricht ik mijn werkzaamheden vanuit huis maar desgewenst ook bij u op kantoor. Doelgericht de juiste zaken aanpakken, het verschil maken op die momenten die ertoe doen, gevoel hebben bij hoe je iets doet, mensgericht, op-en-top-regelaar, dat ben ik. Mijn werkvelden zijn zowel Secretariaat als Backoffice.

Werkervaring

Ik heb jarenlange ervaring opgebouwd als secretaresse/management assistente met een breed/gevarieerd takenpakket. Hierbij is een klantgerichte en dienstverlenende instelling altijd van groot belang geweest. Organiseren, reageren, creëren, communiceren, ondersteunen, initiëren, past bij mij.

Mijn werkwijze kenmerkt zich onder andere door goed te kunnen luisteren en daarop snel, doeltreffend en zelfstandig te handelen. Ik floreer in een werkomgeving waar ik in de hectiek van de dag de rust en het overzicht moet bewaren. Als spin in het web de verbinding zijn tussen ”intern en extern”.

Maatschappelijk betrokken

Als vrijwilliger ben ik wekelijks een halve dag werkzaam in het Deventer ziekenhuis op de afdeling Cardiologie. Het begeleiden van de patiënten naar het gesprek met de cardioloog en een luisterend oor bieden is wat ik doe. Alweer ruim een jaar, dynamisch en intens maar echt heerlijk om te doen.

Contact

Email: Annemiek van Nieuwkerk