Nieuws

Sociale media

Je zou bijna denken dat er niets gebeurt binnen 2eBedrijf als je de datum van de nieuwsberichten bekijkt. Ik schrok er zelf van. Alsof we stil gezeten hebben! Maar niets is minder waar. Er is door ons team ontzettend veel werk verzet in de afgelopen tijd. En dan kom je soms gewoon niet toe aan het delen van nieuwsberichten, simpelweg omdat de (priori)tijd ontbreekt. Het zat er even niet in.

Wat wel lukt, zijn de snelle posts op sociale media. En dat doen we dan ook geregeld. Het brengt ons leuke en interessante mogelijkheden. Kansen die we kunnen pakken, nieuws dat we tot ons mogen nemen en ideeën die we voorgeschoteld krijgen. We geven zelf via de sociale media korte informatie over de dingen die we doen. Het is gaaf om mooie dingen te delen. Want delen is vermenigvuldigen.

Sociale media kan ook een bron van bagger en negatieve impulsen opleveren. Dat ervaren we allemaal wel eens. Bij 2eBedrijf hebben we de intentie om positief te spreken en te schrijven. Over situaties, over personen, over omstandigheden. Natuurlijk zijn de dingen in het leven niet altijd positief en hebben we soms te maken met ellende, miscommunicatie of problemen. Feit is echter dat het aandikken van deze negatieve energie nergens toe leidt. De bui moet je gewoon laten overtrekken. De wind gaat een keer liggen. De storm gaat op enig moment voorbij. De zon breekt door….

…..juist dan is het de perfecte tijd voor een post! We genieten komende week van een korte voorjaarsvakantie om daarna weer met frisse energie volop aan het werk te gaan. Heb je behoefte aan een paar helpende handen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *