Nieuws

Presentatie in Hoofddorp

Het werken als zelfstandig ondernemer is een regelrechte uitdaging. Hoe kom je aan werk? Hoe bouw je een netwerk op en met wie werk je samen? Elly den Harder en Monique Terlouw vertellen je er graag meer over tijdens de ZP-netwerkavond op donderdag 25 februari in de Burgemeester, Burgemeester Pabstlaan 10 in Hoofddorp.

Zakelijke dienstverlener 2eBedrijf heeft veel te maken met sterke en kundige vrouwen die aan de bak willen, maar er niet in kunnen slagen een baan te vinden. Het ondernemerschap trekt, maar: waar begin je? Ook jonge mensen die in alle vrijheid hun droom willen najagen helpen zij op weg. Hoe zet je passie om in ondernemerschap? Wat is jouw drijfveer? Waar word jij blij van? En hoe kan het er na 15 jaar uitzien?

Ondernemen met 2eBedrijf

2eBedrijf is dé zakelijke dienstverlener voor bedrijven en organisaties. Dat betekent dat men bij hen terecht kan voor alles waarmee zij ‘het 1e bedrijf’ zakelijk van dienst kan zijn, zodat men zich kan richten op de eigen kerntaken. De dienstverlening van 2eBedrijf is te verdelen in vijf werkvelden: Secretariaat, Backoffice, Organisatie & advies, Financiën & advies en Communicatie. De kracht zit ‘m in persoonlijke service op maat; klein invliegen waar dat kan en met een team waar dat nodig is. Waarbij de slogan is: Samen Werken Samen Ondernemen. In Hoofddorp is 2eBedrijf onder meer verbonden aan Monique Terlouw van Tikken & Meer. Voor meer info: zie www.2ebedrijf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *