Nieuws

Kennismakingssessie in Ermelo

Kennismakingssessies

2eBedrijf organiseert geregeld kennismakingssessies voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Met name Zelfstandige Professionals worden uitgenodigd zich aan te melden, maar ook vrouwen die werk zoeken of erover nadenken om voor zichzelf te beginnen binnen de zakelijke dienstverlening moedigen wij aan zich in te schrijven. De eerstvolgende kennismakingssessie is in Ermelo op: maandag 5 februari 2018.

6 gedachten over “Kennismakingssessie in Ermelo

 1. Hoi,
  Leuk zo’n kennismakingssessie …. maar ik heb even een vraag.
  Op welke aandachtsgebieden is deze kennismaking gericht. Facilitair is namelijk wel heel erg breed. Moet ik dit meer zien als administratief, secreatrieel of trekken jullie het veel breder…. en welke achtergrond of aandachtsgebieden hebben de personen die hieraan mee doen. Zitten er bijvoorbeeld ook facilitair managers in de groep of CEO’s?
  Al vast bedankt voor het antwoorden.
  Aletta Zeeman

  1. Dag Aletta, hartelijk bedankt voor jouw reactie op ons bericht over de kennismakingssessies. Wanneer je kijkt bij ‘de werkvelden’ op onze website kun je precies zien op welke terreinen wij onze aandacht richten. Inderdaad is zakelijke dienstverlening heel breed en dat willen we juist. Sommige vrouwen zijn beter in cijfers, anderen zijn beter in letters. Sommige vrouwen zijn beter in werkzaamheden op de achtergrond, andere vrouwen komen beter tot hun recht in een adviesrol. Dat komt gewoon simpelweg omdat we allemaal verschillend zijn. Wij willen die verschillen juist benutten en daardoor krachtiger worden. Soms vliegen we als 2eBedrijf bij een klant met een team naar binnen, andere keren is het individueel – dat is maar net hoe de opdracht is. Zelfstandig werkende facilitair managers zouden bij ons bijvoorbeeld in het werkveld Organisatie & Advies terecht komen.

   Is dit voldoende antwoord op je vraag?

 2. Hoe meld ik me aan voor de kennismaking in Ermelo op 5 februari? Wat is het tijdstip en welke kosten zijn er aan verbonden?

  1. Dag Johanneke, je bent hartelijk welkom bij de kennismakingssessies op 5 februari. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het zo dat we een aanmelding en CV van jou nodig hebben. Deze aanmelding kun je doen via onze website en daarin kun je ook je CV uploaden. Vervolgens ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

 3. Dag Elly,
  Zijn jullie het jaar goed begonnen? Ik heb interesse in deelname aan de kennismaking op 5 februari. Hoe laat en waar vindt een en ander plaats? Ik zie je persoonlijke uitnodiging graag tegemoet!
  Mijn CV is reeds in jullie bezit.
  Hartelijke groet, Karien

  1. Ha Karien! Inmiddels heb ik wat actie genomen na onze eerste kennismaking. Hartelijk welkom op 5 februari. Ik e-mail je i.v.m. de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *