Nieuws

Ik BIM, jij BIMt, wij BIMmen……

BIM (Building Information Modeling) is een manier van bouwen die steeds meer aandacht krijgt en dat gaat in de toekomst alleen nog maar meer worden. Het is net als bij alle ontwikkelingen (waaronder in de techniek); innovatie stopt niet, maar gaat door. Zo mochten we voor één van onze klanten onder meer meewerken aan het mbo onderwijsprogramma voor BIM en Domotica. Heel boeiend om hier onze bijdrage aan te mogen leveren. Een goede communicatie is altijd (maar juist binnen de BIM aanpak) essentieel. Hoe communiceer je met diverse disciplines om samen tot het beste resultaat te komen? De naam BIM regisseur is niet vreemd meer.

Communicatie is ook binnen 2eBedrijf een uitdaging die voortdurend onze aandacht vraagt. Als zakelijke dienstverlener is communicatie daarom een belangrijk werkveld binnen onze aanpak. Hoe communiceren onze klanten? Dat houdt ons bezig. Het kan maar zo dat de klant de juiste snaar niet weet te raken of worstelt met woorden of vormgeving. Wij hebben naast een LinkedIn trainer en tekstschrijvers ook iemand ‘in huis’ die de volledige communicatie aanpakt. Want wat straal je intern en extern uit?

We bouwen voortdurend aan 2eBedrijf . Innoveren ook graag mee in de huidige markt en tijdens het netwerken zetten wij juist de samenwerking tussen onze diverse werkvelden in het licht. We kijken waar we ons pakket kunnen aanvullen, bijsturen, verdiepen en hoe we daarmee de dienstverlening voor onze klant kunnen vergroten.

Wij zijn 2eBedrijf en geloven in communiceren. Ook als het om ‘BIMMEN’ gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *