Nieuws

De drijfveer

Mensen vragen wel eens wat dat veertje in ons logo te betekenen heeft. Van oorsprong was het de pennenveer omdat we in eerste instantie alleen secretariële diensten aanboden. Maar gaandeweg is het dienstenpakket van 2eBedrijf uitgebreid en hebben we de veer omarmd als drijfveer. En daar kun je hele mooie verhalen bij bedenken. In gesprek met een architect kwam, gewoon aan de keukentafel, de diepe waarde van de veer naar boven drijven. Hans Groeneweg tekende het voor me uit in een schets.

  • De veer is buigzaam en veerkrachtig: 2eBedrijf staat voor FLEXIBEL. De kracht zit ‘m ook in meerdere veren (meerdere professionals die elkaar aanvullen), waardoor richting en actie kan ontstaan (denk maar aan de vleugel van een vogel).
  • De sterke kern van de veer staat voor SOLIDE en BETROUWBAAR (mits niet star).
  • En….niet te vergeten….de veer is ZACHT, maar niet soft!

Dit is echt 2eBedrijf ten voeten uit. Onze vaste, flexibele schil van professionele vrouwelijke ZP-ers stroopt graag de mouwen op!

Nieuw in ons team is Petra Knippers. Ze is inmiddels gestart bij één van onze opdrachtgevers als backofficer. Hartelijk welkom in ons team Petra! We wensen je heel veel succes bij 2eBedrijf en bij alle andere dingen die je daarnaast onderneemt!

We zwaaien soms ook ZP-ers uit: Dieke Lodewijk en Joanne Oonk hebben beiden voor een vaste betrekking gekozen. En dat is het mooie: dit kán allemaal! We hebben TOP collega’s aan beide vrouwen gehad en gunnen hen alle twee ontzettend veel werkplezier bij hun huidige jobs. Bedankt voor jullie geweldige inzet al die jaren!

Een gedachte over “De drijfveer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *