Nieuws

Arbeidsveiligheid

Dat wordt het thema van onze teambuilding, die wij één maal in het halfjaar hebben met alle zelfstandig werkende vrouwen in ons team. Dit keer wordt deze bijeenkomst helemaal voorbereid door onze stagiaire Niki Moteabbed. Ik ben zo trots op haar. Ze gaat heel gedegen en gestructureerd te werk, laat zich niet uit het veld slaan door tegenslag en pakt elke keer een stukje op. Aan het begin is alles nog één groot vraagteken. Nu begint zich een beeld te vormen van hoe de dag er uit komt te zien. Wow! Wat heb ik er zin in!

Zo is het vaak bij onze projecten; je begint ergens en hebt geen idee soms waar het naar toe gaat. De kunst is om iets te creëren en te voldoen aan de doelstelling van de klant. Die wil je niet alleen tevreden houden, maar die wil je als dat kan ook naar een hoger level brengen. En je daar ook nog veilig bij voelen.

Onze sprekers zijn Hans en Madelon Slagboom van Arboselect. Zij zijn onze veiligheidsdeskundigen. Daarom houd ik zo van mijn werk: iedereen haar of zijn eigen kwaliteiten en expertise. Samen Sterk!

Aangenaam: wij zijn 2eBedrijf. Veilig en vertrouwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *