Elly den Harder

Aangenaam!

Mijn naam is Elly den Harder. Ondernemer sinds 2000 en eigenaar van 2eBedrijf.

Drijfveer

De eerste jaren van ondernemerschap werkte ik alleen. Ik ontdekte gaandeweg dat ik een sparringpartner miste; iemand met wie ik mijn onderneming kon delen, iemand die mij eventueel kon vervangen en iemand die mij aanvulde. Dat was voor mij de drive om 2eBedrijf op te richten.

Groeitraject

Na mijn Middelbare Tuinbouwschoolperiode (ik ben gediplomeerd hovenier) en mijn typediploma bij Scheidegger, heb ik 5 jaar gewerkt bij het Centraal Bureau voor de Tuinbouwveilingen op de afdeling residubewaking. Ook deed ik secretariële en administratieve ervaring op binnen het vrijwilligerswerk. Mijn leven en ook mijn zakelijke loopbaan zie ik als een groeiproces. Zoals een boom zich eerst goed moet wortelen, voordat hij de hoogte in groeit, zo zien wij dit ook bij 2eBedrijf. We hebben keihard gewerkt aan de basis van ons bedrijf – laat nu de groei maar komen! Juist de combi van het ondernemen en het uitvoerende werk was voor mij altijd een prachtige mix. Met de groei van 2eBedrijf is de uitvoerende kant voor mij minder geworden, al blijft het voor mij een feest wanneer een klant tevreden is.

Er is een ‘nieuw bedrijf’ voor mij gestart op het zakentoneel: vrouwen helpen om hun sterke kanten te ontdekken en daarmee nog krachtiger richting te kunnen geven aan hun leven. Juist de combinatie zelfstandig ondernemerschap & moederschap is voor mij een gouden greep gebleken. Daarom is vrouw & werk een belangrijk onderdeel van 2eBedrijf en ga ik graag een groeitraject met vrouwen aan, die als zelfstandig ondernemer aan de slag willen. En wat nou zo gek is….ik vind dit minstens zo leuk!

Werkzaam (geweest) voor

Dankbaar ben ik voor mijn klanten van toen & nu, waaronder: Bedrijvenkringen Harderwijk & Ermelo, Herman Verheij Consultancy, Gezondheidscentrum Corlaer, Stichting Parkmanagement Harderwijk, Platform Techniek & Techniekpact, Compassion NL, Kamer van Koophandel en Ambulante Hulpverlening Midden Nederland.

Nevenfuncties

Maatschappelijke betrokkenheid zit in mijn genen en hier ligt mijn hart. Ik geloof in dienstbaarheid aan de ander. Daarom zet ik een gedeelte van mijn tijd apart voor vrijwilligerswerk en als deelnemer van de MAF Business Club.

Contact

Telefoon: 06 – 20 91 26 38
E-mail: Elly den Harder
LinkedIn profiel
Facebook 2eBedrijf Ermelo | 2eBedrijf Harderwijk | 2eBedrijf Deventer | 2eBedrijf Hoofddorp | 2eBedrijf Assen | 2eBedrijf Amersfoort