Willy van Putten

Aangenaam!

Mijn naam is Willy van Putten. Ik heb jarenlange ervaring op verkoop en klantenservice afdelingen van commerciële bedrijven en in oktober 2014 heb ik mijn eerste eigen bedrijf WvS Office Support opgericht. Sinds februari 2018 is dat gewijzigd in WvS Online Business Support, omdat ik merkte dat de wereld snel verandert en we steeds meer online met elkaar (gaan) samenwerken. Ik vind het leuk om andere hardwerkende ondernemers en/of werknemers te ondersteunen. Anderen helpen met verder groeien in hun eigen bedrijf of als ondersteuner bij een bedrijf.

Mijn specialisatie is dagelijks management, complex agendabeheer, onderhouden van social media, redigeren en versturen van nieuwsbrieven met Mailchimp, maken en onderhouden van een WordPress website of een online training/academie.

Mijn werkervaring heb ik vooral opgedaan bij een groot Internationaal bedrijf in Coatings. Binnengekomen op de administratie, daarna naar verkoop en uiteindelijk klantenservice. Tussendoor geassisteerd als assistent promotiematerialen en assistent Trade marketeer. Daarnaast ook bij kleinere organisaties op communicatieafdelingen veel ervaring opgedaan. De laatste jaren vind ik het fijner om te werken voor een bedrijf of organisaties die in de Zorg en Welzijn branche zitten. Of een branche die gaat over mensen, zoals gemeenten.

Mijn woonplaats is Vinkeveen, een mooie waterrijke plaats tussen Amsterdam en Utrecht. Ik ben via een oproep op Facebook in contact gekomen met Monique Terlouw (ook van 2eBedrijf) en samen met Monique heb ik destijds een notuleeropdracht gedaan voor HEAD.

Via 2e Bedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

HEAD (het huidige FiZi – Financials in de Zorg) (notuleren)

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn werk ben ik zijdelings betrokken bij de fractie van een gemeentelijke politieke partij en volg ik veel op Social media over onderwijs en jeugd. Ik ben actief op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Instagram.

Contact

E-mail: Willy van Putten