Willy van Putten

Aangenaam!

Mijn naam is Willy van Putten. In oktober 2014 heb ik mijn eerste bedrijf WvS Office Support opgericht. Sinds februari 2018 is dat gewijzigd in WvS Online Business Support, omdat ik merk dat de wereld snel verandert en we steeds meer online met elkaar (gaan) samenwerken. Ik ondersteun hardwerkende ondernemers, die verder willen groeien met hun bedrijf en meer focus willen op hun corebusiness en/of meer vrije tijd voor het gezin of hobby’s.

Mijn specialisatie is dagelijks management, onderhouden van social media, redigeren en versturen van nieuwsbrieven met Mailchimp, maken van een WordPress website of een online training/academie.

Ik heb veel werkervaring, vooral op het gebied van verkoop en klantenservice en vind het leuk om voor mensen te werken die in de Zorg en Welzijn branche zitten of een branche die gaat over mensen. Gemeenten heb ik ook ervaring mee. Voor meer info zie mij LinkedIn profiel.

Via een oproep op Facebook in contact gekomen met Monique Terlouw, van 2eBedrijf. Samen met Monique heb ik toen een notuleeropdracht gedaan voor HEAD.

Via 2e Bedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

HEAD (notuleren)

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn werk ben ik betrokken bij de fractie van een gemeentelijke politieke partij. Daarnaast ben ik actief op Social Media en volg ik veel over onderwijs en jeugd.

Contact

E-mail: Willy van Putten