Petra Knippers

Aangenaam!

Mijn naam is Petra Knippers en in januari 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart: PetrAssisteert. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en haal daar veel voldoening en energie uit. Organiseren, regelen, administratieve- en secretariële werkzaamheden zijn de dingen die ik graag doe.

Werkervaring

Als notarieel medewerkster heb ik geproefd aan juridische aspecten. Daarnaast ben ik secretaresse geweest bij de Koninklijke Luchtmacht, Office Manager bij een internationaal bedrijf met hoofdtaal Duits, Office Manager bij een internationaal bedrijf in antieke boeken en Office Manager bij een bedrijf dat een applicatie voor het onderwijs heeft ontwikkeld. De werkzaamheden waren bij dit bedrijf erg divers; van complex agendabeheer, boekhouding, presentaties verzorgen tot het inrichten van de applicaties (ICT). Op het moment dat ik besloot voor mijzelf te beginnen, kreeg ik de uitdaging een website op te zetten en de administratie van een eenmanszaak te verzorgen.

Via een kennis heb ik contact gezocht met 2eBedrijf en er was een klik. In 2eBedrijf meen ik een zeer goede, betrouwbare partner te hebben gevonden.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

Stichting Technische Bureau Bouwnijverheid (backofficewerkzaamheden)
Bedrijvenkring Ermelo (bestuurssecretariaat & backoffice)

Maatschappelijk betrokken

Ik ben betrokken als mantelzorger voor onze beide ouders die de nodige hulp en assistentie behoeven. Daarnaast sport ik heel graag en doe nog wel eens mee aan activiteiten die voor het goede doel worden georganiseerd. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

E-mail: Petra Knippers