Nelja Tilma

Aangenaam!

Mijn naam is Nelja Tilma en begin 2018 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Na een aantal jaren buitenland (UK) en de komst van een derde kind, begon het weer te kriebelen om ook buitenshuis te werken. Maar wel met het idee het te kunnen combineren met de zorg voor de kinderen. Van organiseren, plannen en ontmoetingen met mensen word ik blij! Ik denk ook graag mee (en vooruit) als volwaardig partner. Al jarenlang begeef ik mij in een internationale omgeving, prive en zakelijk.

Studie

Na het EH-basisjaar heb ik 2 jaar gestudeerd bij Schoevers richting Officemanagement, inclusief ESA certificaat (European Schools for Higher Education in Administration and Management). Sinds 2001 heb ik gewerkt als secretaresse, officemanager, directie-secretaresse en PA. Binnen commerciële organisaties en in de non-profit sector.

Maatschappelijk betrokken

Jarenlang ben ik teamleider geweest van het Connection Team van een internationale kerk in Den Haag. Ik maak graag contact met mensen! Op dit moment verzorg ik de communicatie voor een bureau voor relatiekwaliteit. Ook zit ik in de activiteitencommissie van de basisschool. Mijn taalmaatje van het AZC heeft net status gekregen en is net verhuisd. Tevens doe ik vertaalwerk voor Compassion Nederland.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

MAF Business Club

Contact

E-mail: Nelja Tilma