Monique Terlouw

Aangenaam!

Monique Terlouw

Mijn naam is Monique Terlouw. Sinds september 2014 werk ik als freelance secretaresse onder de vlag van Tikken & Meer. Omdat ik geloof in de kracht van synergie ben ik op zoek gegaan naar de professionele en betrouwbare samenwerkingspartner. Deze heb ik gevonden in 2eBedrijf!
Ik heb bijna 20 jaar ervaring als secretaresse en office manager en zowel bij kleine bedrijven als grotere internationale organisaties gewerkt. Ik zie er naar uit mijn ervaring via Tikken & Meer en 2eBedrijf maximaal te kunnen inzetten. Ik ben een echte ‘aanpakker’ met een professionele en positieve instelling en bied complete ondersteuning op secretarieel gebied. Ik ben gewend aan een hoge mate van zelfstandigheid in mijn werk en ben oplossingsgericht en pro actief. Een prettige (informele) werksfeer, waar zo nu en dan ook tijd voor een grapje is, vind ik ontzettend belangrijk.

Via 2e Bedrijf werkzaam voor o.a.

Locatiemanager van Hoofddorp
Blue Talents
HEAD

Maatschappelijk betrokken

Naast mijn werk ben ik actief betrokken bij de kerkelijke gemeente waar ik met mijn gezin lid ben. De organisatie Red een kind draag ik een warm hart toe omdat zij investeren in de verbetering van de omstandigheden van gezinnen, binnen hun eigen dorp met als doel: een betere toekomst voor hun kinderen.

Contact

E-mail: Monique Terlouw