Marsha van Loo

Aangenaam!

Mijn naam is Marsha van Loo, na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in loondienst, heb ik in 2019 de stap gezet om als zelfstandig virtueel assistent aan de slag te gaan!

Voor alle virtueel office support taken kun je bij mij terecht. Vooral plannen & organiseren, regelen & coördineren en het ontzorgen zijn mij op het lijf geschreven. Als spin in het web zorg ik er graag voor om de directeur/ het management of een bedrijvengroep het werk uit handen te kunnen nemen en alles op rolletjes te laten verlopen. Denk daarbij aan meetings en afspraken plannen, emailbeheer, notuleren, het beheren van de website, schrijven van nieuwsbrieven en het managen van verdere algemene zaken op secretarieel gebied.

Met mijn motto’s; volg je hart, want dat klopt, doe waar je goed in bent en samen bereik je meer dan alleen, zou ik graag als sparringpartner met jou de krachten bundelen om jouw organisatie als een trein te laten verlopen, soepel en met snelheid de juiste richting op te sturen. Graag stap ik met jou samen in!

Werkervaring

Bij diverse commerciële bedrijven en non- profit organisaties gewerkt als (directie)secretaresse, commercieel medewerker, ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad en cliëntenraad en als HR- medewerker. 

Via 2eBedrijf werkzaam geweest (als notulist) voor o.a.

Bedrijvenkring Nunspeet (algemeen secretariaat)

Maatschappelijk betrokken

Op dit moment;

Beheerder/vrijwilligers coördinator Maranatha Kerk ’t Loo, Notuliste Algemene Kerkenraad, Sponsoring meisje uit Haïti via Woord en Daad

In het verleden;

Jeugdpastoraat Hervormde gemeente Oldebroek, secretaris en voorzitter kinderkledingbeurs, leiding zondagsschool, coördinator en/of collectant brandwondenstichting en longfonds.

Contact

Email: Marsha van Loo