Geja Peterse

Aangenaam!

Mijn naam is Geja Peterse (1969) en ik ben sinds 2014 eigenaar van Get Organized! Ik haal veel energie uit mijn werk met name als het gaat om brede administratieve en/of secretariële ondersteuning.

Studie

Nadat ik bij de MEAO de opleiding voor directiesecretaresse heb gevolgd heb ik met succes de studie tot Europees Secretaresse Marketing bij Schoevers afgerond. Ook na mijn studie heb ik regelmatig diverse cursussen gevolgd.

Werkervaring

In mijn eerste baan ben ik actief geweest als directiesecretaresse bij een softwarehuis. Daarna heb ik met veel plezier de functie van bestuurssecretaresse vervuld van een college van burgemeester en wethouders. Het bedrijfsleven begon echter ook weer te kriebelen zodat ik vervolgens ben overgestapt naar de uitdagende functie als officemanager bij een vermogensbeheerder. Nu ben ik alweer bijna 2 jaar werkzaam als zelfstandige wat mij heel goed bevalt door de afwisseling van werkzaamheden en opdrachtgevers.

In 2eBedrijf heb ik een goede en betrouwbare samenwerkingspartner gevonden en ik heb inmiddels verschillende opdrachten aanvaard.

Via 2e Bedrijf werkzaam voor o.a.

Regio Noord Veluwe
Bedrijvenkring Ermelo
Bedrijvenkring Putten

Maatschappelijk betrokken

In juni as hoop ik mijn post HBO opleiding van Persoonlijk Praktisch Pastoraat af te ronden. Ik hoop met dit diploma mensen te mogen helpen binnen en buiten de kerk die pastorale zorg nodig hebben en/of met psychosociale problemen te maken hebben.

Contact

E-mail: Geja Peterse