Ineke Harbers

Aangenaam!RVL6213

Mijn naam is Ineke Harbers, sinds 2004 eigenaar van Improving Human Resources en ik werk samen met 2eBedrijf.

Mijn ervaring

Mijn kracht is het structureren, organiseren en verbeteren van organisaties. Bijvoorbeeld het runnen en/of opzetten van een afdeling Personeel en Organisatie (P&O). Ik ben een snel inzetbare en effectieve P&O adviseur. In verschillende typen organisaties en sectoren heb ik ervaring opgedaan.
Eigenaren/Directeuren van organisaties hebben vaak behoefte aan een klankbord en/of coach. Ik kan die rol invullen. Daarbij beschik ik over een goed inlevingsvermogen en vertrouwen alle lagen in de organisatie mij.
Kernwoorden voor mij zijn: Zelfstandig werkend, ondernemend, initiatiefrijk. Uitstekende communicatieve vaardigheden, managementervaring, leidinggevende ervaring. Organisatiesensitief, goede luisteraar. Een aantal voorbeelden van uitgevoerde projecten zijn: Interim Consultant werving en selectie; opzetten Afdeling P&O; HR Manager; cursussen verzorgen; arbeidsomstandighedenbeleid opzetten; persoonlijke coaching; het invoeren van functioneringsgesprekken; het maken van een Personeelshandboek en personeelsregelingen; werving en selectie; de personeelsadministratie. De projecten zijn uitgevoerd bij verschillende typen bedrijven, zoals een ingenieursbureau, cosmetica-fabriek, trappenbouwer, P&O-adviesbureau, truckdealer, ICT bedrijven, andere profit en non-profit organisaties.

Via 2e Bedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

P&O Adviseur bij AndoBurg
Notulist (achtervang) voor het bestuur van de Bedrijvenkring Putten
Organisatie adviseur bij Asint

Persoonlijk

Mijn gezin staat op de 1e plaats. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Lekker druk en altijd iets te doen… En dat doe ik ook graag. Ik hou van zorgen, van koken (maar de was mag iemand anders wel doen ;-)). Wij zijn als gezin vaak actief bezig, fietsen graag samen. Zelf doe ik aan BodyBalance en als ik tijd heb, ben ik graag muzikaal bezig. Daarnaast ben ik betrokken bij de school van mijn kinderen, door me in te zetten bij activiteiten.

Contact

E-mail: Ineke Harbers