Henriëtte Kool

Aangenaam!

Mijn naam is Henriëtte Kool en ik ben sinds 2008 eigenaar van Organize+Optimize. Kernwoorden die mij typeren: analytisch, creatief, energiek, inventief, kleurrijk, organisatorisch sterk en gericht op consensus, samenwerking en creëren van synergie.

Werkervaring

Organize+Optimize ben ik begonnen omdat ik de vrijheid wil hebben de werkzaamheden te verrichten waar ik voor opgeleid ben en waar ik energie van krijg. De rode draad door mijn werk als informatieprofessional en professional organizer is overzicht creëren door het organiseren van de administratie, dossiers, documentatie, werk(plekken), agenda, e-mail, huishouden enzovoorts. Ik gun iedereen de rust en ruimte die organiseren met zich meebrengt. Samen met 2eBedrijf wil ik me daar voor inzetten, onder andere door organisatieadvies en werkplektrainingen.

Maatschappelijk betrokken

Zonder balans in mijn leven kan ik niet de dingen doen die ik momenteel doe. Energie krijg ik uit de balans: thuis – werken – schilderen – lezen – sporten – vrijwilligerswerk. Ik ben medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Platform Christelijke Kinderboeken, scriba van de kerkelijke gemeente en lid van de Raad van toezicht van GSG Guido in Amersfoort. Mijn hobby’s: schilderen van abstracte schilderijen, lezen en verzamelen van boeken en sporten.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

ACP
HEAD
Regio Noord Veluwe

Contact

E-mail: Henriëtte Kool