Diana Hoorn

Aangenaam!

Mijn naam is Diana van Veelen-Hoorn, eigenaar van The Grow Company.

Als eigenaar van een agrarisch bedrijf in Moldavië heb ik veel geleerd over het ondernemerschap. Ik was een spin in het web van lokale boeren, overheid, donoren en bedrijfsleven en daardoor o.a. betrokken bij het vormen van een boerenbond en internationale projecten. Mijn passie voor groei vormt ook nu mijn professionele leven in Nederland.

Groeien doen mensen zowel persoonlijk als in hun professie en beiden kunnen plaatsvinden op de werkvloer. Binnen het werkveld Organisatie & Advies van 2eBedrijf draag ik hieraan graag mijn steentje bij. Dit kan o.a. door coaching van ondernemers of het opzetten van samenwerkingen in verschillende vormen. Het verbeteren van organisatievormen vind ik ontzettend leuk, vooral omdat dit vaak een succes wordt door de groei van de betrokken mensen.

Maatschappelijk betrokken

Naast het coachen van mede-ondernemers, geeft The Grow Company mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zetje in de rug. Ik doe dit door werkplekken te creëren in de landbouw en voedselproductie. Sinds kort maken we bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijke boerenzuivel. Mijn vrije tijd breng ik graag door op het water. Roeivereniging Amenophis geeft mij de mogelijkheid te groeien in technieken als roeien, sturen en coachen.

E-mail: Diana Hoorn