Iris Vliem

Aangenaam!

Mijn naam is Iris Vliem. Sinds begin 2021 ben ik de trotse eigenaar van Taaljunkie. Voor alles op het gebied van content, communicatie en creatie. Mede dankzij Elly van 2eBedrijf ben ik deze uitdaging aangegaan en ik ben dan ook blij om bij haar aangesloten te zijn op het werkveld communicatie.

Mijn ervaring

Met bijna 10 jaar werkervaring op het gebied van marketing en communicatie, opgedaan bij verschillende werkgevers, ontstond er een mooie kans om voor mezelf te beginnen. Naast mijn eigen bedrijf ben ik nog parttime werkzaam in loondienst. Met mijn eigen bedrijf wil ik de communicatie samen met bedrijven en ondernemers naar een hoger niveau tillen en hun product of dienst in de spotlight zetten. Dit kan op het gebied van advies, maar ook voor projecten zoals websitebeheer, social media, contentcreatie, het ontwikkelen van communicatieplannen, kleine designopdrachten en nog veel meer: van advies tot uitvoering.

Ik maak graag kennis met jou en je bedrijf en bespreek graag de mogelijkheden om jouw product of dienst in de spotlight te zetten.

Via 2eBedrijf werkzaam (geweest) voor o.a.

  • Hoofdkantoor 2eBedrijf (communicatieplan en -advies)
  • Stichting Podia Harderwijk (communicatieadvies en uitvoering)

Maatschappelijk betrokken:

Voorheen heb ik gecollecteerd voor KWF, ik steun dit goede doel nog altijd. Daarnaast steun ik de Hartstichting in hun onderzoek naar hartproblemen bij vrouwen.

Email: Iris Vliem