Amanda Hendriks

Aangenaam!Amanda

Mijn naam is Amanda Hendriks en sinds februari 2015 actief als zelfstandig Marketing & Communicatie-adviseur onder de naam AH Communicatie.

Ik ontzorg graag zelfstandig ondernemers door voor hen marketing- en communicatiewerkzaamheden op te pakken. Zo hebben zij meer tijd voor hun kerntaken, de dingen waar zij gepassioneerd over zijn. Dat kan heel concreet en uitvoerend zijn, maar ook het opzetten van beleid of het uitwerken van een communicatieplan. Hierdoor kan de ondernemer groeien van ad hoc reageren op situaties naar het voorzien van en anticiperen op kansen in de markt. Ook wordt hij beter zichtbaar voor (potentiële) klanten.

Een tweede passie is het helpen van startende ondernemers met het opzetten van hun communicatie. Dit is een belangrijk onderdeel van het starten van een bedrijf en je kunt nu eenmaal niet overal verstand van hebben. Starters kunnen bij mij terecht voor brainstormsessies, een stuk coaching of praktische hulp bij het opzetten van een communicatieplan en -middelen.

Ook geef ik trainingen op het gebied van o.a. LinkedIn. Tijdens mijn kleinschalige en praktische groepstrainingen leer ik andere ondernemers hoe ze hun profiel zo optimaal mogelijk invullen en hoe ze LinkedIn kunnen gebruiken om klanten te werven en hun imago te versterken.
Vanaf het voorjaar van 2016 kun je bij mij ook terecht voor online-trainingen op het gebied van Sociale Media en marketing. Ook deze trainingen zijn ontwikkeld voor jou als ondernemer.

Ik heb ruim 8 jaar Marketing & Communicatie-ervaring opgedaan in heel verschillende bedrijven en branches. Zo heb ik onder andere gewerkt bij een groothandel in autoschadeherstelproducten, maar ook ambachtelijk vlees en houdbare biologische producten ‘verkocht’. Door deze brede werkervaring (B2B en B2C) ben ik inzetbaar in bijna elk bedrijf.

Maatschappelijk betrokken

Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en zet mij daarom in voor de Volksuniversiteit Nunspeet (bestuur, programmacommissie en beheer Facebookpagina). Ook kunnen lokale vrijwilligersorganisaties mij via Servicepunt Vrijwilligerswerk Nunspeet ‘inhuren’ voor communicatie-advies.

Contact

E-mail: Amanda Hendriks